''Her Ressam Bir İlham, Her Resim Bir Sanat'' eTwinning projemiz başlıyor.

''Her Ressam Bir İlham, Her Resim Bir Sanat'' eTwinning projemiz 1G sınıf öğretmenimiz Elmas Merve Birgücü ve 1I Sınıf öğretmenimiz Gül Papatya Demirci öncülüğünde okulumuzda yürütülmeye başladı.

07.03.2022 407

Bir resim ile başlıyor maceramız, bir resim ile yeni dünyalar keşfetmeye çıkıyoruz. Bizimle birlikte bu yolculukta olanlarla öğrenirken eğleneceğiz, eğlenirken renklerle oynayacağız, ressamlarla tanışıp onlardan ilham alacağız.

Minik öğrencilerimiz büyük ressamları, onların kullandıkları teknikleri ve resimlerini keşfedecekler. İlk defa bir ressam ile bu kadar yakın olan çocuklarımız belki de ressam olma hayalleri kuracaklar.Renkler her yerdedir. Renkler olmadan hayat sıkıc

07-03-2022

07-03-2022ıdır. O halde sende al boyalarını ve bize katıl. Rengarenk bir hayat için boyamaya başla.