Alpaslan İlkokulu

Vizyon: Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerini özümseyen; Düşünce ve ifade özgürlüğünü benimseyen; Akademik birikimlerinin yanında sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal becerileri gelişmiş; İnsana, doğaya ve tüm kültürlere hoşgörülü, saygılı ve anlayışlı; öz güveni yüksek; Çağdaş bilgi toplumunun gerektirdiği yetkinliklere sahip öğrenciler yetiştirerek geleceğe emin adımlarla yürümek ve geleceğe yön vermektedir.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz 8. sınıfını bitiren 45 öğrencimizden 13 tanesi Anadolu Liselerine, 8 tanesi Meslek Liselerinin sınavla öğrenci alan Anadolu bölümlerine, geri kalan öğrencilerimizde diğer orta öğretim kurumlarına kayıt yaptırmışlardır.

Saatler: SABAHÇILAR: BAŞLAMA BİTİŞ 08:00 12:50 ÖĞLENCLER : 13:10 18:00
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: KALELİ YAKANTOP TURNUVALARI FUTBOL TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://menderesalpaslanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kasımpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi Okul Sokak No 3 Menderes / İZMİR

Kütüphane Kitap Sayısı :1422
Öğretim Şekli :İKİLİ(12 ŞUBE SÜLEYMAN ÇEVİK ORTAOKULU´NDA EĞİTİM-ÖĞRETİM GÖRMEKTEDİR.)

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE, ATATÜRK CADDESİ ÜZERİNDE, İLÇE BELEDİYE BİNASININ YANINDADIR.

Adres - Kasımpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi Okul Sokak No 3 Menderes / İZMİR

Ulaşım ULAŞIMDA 708 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE MENDERES SEMT GARAJI MİNİBÜSLERİ OKULUMUZUN TAM ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.AYRICA İZBAN İLE AKTARMA YAPARAK OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 10 KM. İLÇE MERKEZİNDE